Pagina's

zondag 6 mei 2012

Kadokaartmapje

Dit is een sportief weekendje voor mij geworden, op kaartenmaak-gebied bedoel ik dan. Gisteren een kaart gepost op mijn blog van een golfer, vandaag een creatie van een baseballer.


Voor het leuk verpakken van een kadokaart heb ik een mapje gemaakt van een vierkante kaart. Hiervoor heb ik de schets gebruikt van uitdaging 113 bij EKEF, met als optie het thema sport.De basis is een crême-kleurige vierkante kaart, die ik aan de zijkanten heb dichtgeplakt, zodat er een hoesje ontstaat. Het groene designpapier is van Avec. De afbeelding, Donald als baseballer, is een kleurplaat van internet en deze heb ik, in de clubkleuren, ingekleurd met aqaurelpotloden. De ballen heb ik zelfgemaakt m.b.v. een ronde pons en het stiksel heb ik erop getekend en d.m.v foampads verhoogd opgelakt. De tekst is een clearstempel van Eline's words EC0138. De randen van de kaart en het designpapier heb ik bewerkt met Distress ink - Vintage Photo.Ik vond dit een hele leuke schets om mee te werken.
Knutselgroetjes,


3 opmerkingen:

 1. wat een geweldig leuk cadeaumapje heb je gemaakt Patricia!!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze uitdaging bij Elke Kaart een Feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke manier om een i-Tunes kaart te geven! Grappig plaatje en leuk zoals je de bloemen van de schets hebt vervangen voor een paar honkballen!

  Fijn dat je meedoet met
  elke Kaart een Feestje!

  Warme groet, Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk zeg!!!! Wat leuk dat je meedoet bij EKEF!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen